WordPress error: White Screen of Death

En av de vanligaste orsakerna till WSOD är en konflikt mellan olika plugin eller teman. För att lösa detta, kan du försöka inaktivera alla dina plugin och teman och aktivera dem en efter en för att se vilken som orsakar problemet. När du har hittat den problematiska plugin eller temat, kan du välja att uppdatera den till den senaste versionen eller byta ut den med en annan.

Ett annat vanligt problem kan vara att din webbplats har överbelastat serverminnet. För att lösa detta, kan du kontakta din webbhotell för att få mer minne tilldelat till din webbplats eller optimera din webbplats för att använda mindre minne.

Om ingen av dessa lösningar fungerar, kan det vara ett problem med källkoden i din WordPress-installation. I det här fallet, det kan vara nödvändigt att göra en fullständig återställning av din webbplats. Innan du gör det, se till att du har en säkerhetskopia av din webbplats så du inte förlorar dina data.

Det finns många orsaker till WSOD, men det finns alltid lösningar tillgängliga. Genom att följa dessa steg och arbeta med din webbyrå eller webbhotell, kan du lösa problemet och få din webbplats tillbaka online.