Maximera Din Försäljning med Google Shopping

Google Shopping är en kraftfull plattform för e-handlare som vill öka sin produktexponering och försäljning.

Vår tjänst inom Google Shopping hjälper dig att effektivt visa upp och marknadsföra dina produkter direkt i Googles sökresultat.

Vi använder Google Merchant Center för att skapa och hantera produktlistor och se till att dina produkter syns på Google Shopping, en av världens mest populära sökmotorer.

Vi har även automatiserat exportprocessen med dagliga CSV-filer och smidig API-integration för att säkerställa att dina produkter alltid är aktuella på Google Shopping.

Det här är en kraftfull marknadsföringskanal som kan öka din synlighet och locka nya kunder.

Låt oss hjälpa dig att optimera din närvaro på Google Shopping och maximera din försäljning.

Vi erbjuder en omfattande lösning som inkluderar:

Produktflödeshantering: Vi hjälper dig att skapa och optimera ditt produktflöde för att säkerställa att dina produkter visas korrekt och attraktivt på Google Shopping.

Kampanjoptimering: Vi skapar och optimerar dina Google Shopping-kampanjer för att maximera synligheten och konverteringsgraden, samtidigt som vi håller koll på din budget.

Målgruppsinriktning: Genom att analysera data och kundbeteenden riktar vi in dina annonser mot de mest relevanta och lönsamma målgrupperna.

Prestandaanalys och Rapportering: Regelbunden uppföljning och detaljerad analys av kampanjprestanda för att kontinuerligt förbättra och anpassa dina strategier.

Rådgivning och Support: Vårt team av Google Shopping-experter ger dig rådgivning och support genom hela processen, från initial setup till löpande hantering och optimering.

Med vår Google Shopping-tjänst kan du dra nytta av en av de mest effektiva kanalerna för e-handelsmarknadsföring, öka din produktexponering och driva mer trafik och försäljning till din webbshop.

Kostnadsfri offert

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

*” anger obligatoriska fält

Namn*